Főoldal  -  Klímaberendezések  -  Szállitó-cég  -  Vásárlási-feltételek  -  Segitség  -  E-mail
Menü
Megrendelés
Szállitás
Garancia
Vásárlás
Katalógusok
Szerelési csomag
Segitség
Klímaberendezések
Kapcsolat
Inverter
  Egyéb klímák:

  Bitcoin-ért klíma

  Hitachi klíma

  Toshiba klíma

  Samsung klíma

  Fujitsu klíma

  Inverteres klíma

  Ipari klíma javítás

Szrrendszerek

Patrol szenzol s E-ion

Lgtisztit:

A 2007-es v ujitsa a Panasonic-tl. A leveg megfigyelse a lgkondicionl mkdse alatt s kikapcsolt llapotban is. Ha szennyezdst rzkel, akkor azonnal bekapcsolja a berendezst, s megtisztitja a helyisg levegjt.

Bvebb informcit a
magyar katalgusban tall.
Klmaberendezsek szrrendszerei, ismerje meg a lehetsgeket.

Porszr: A levegben lebeg porszemcsk kiszrsre alkalmas szr. Lehet egyszer sr szvs ami alkalmas a por megktsre vagy sztatikus ami a szennyezdseket mint a mgnes maghoz vonza. Ez a szrbett fajta a klmaberendezsbe beszvott leveg durva szennyezdseit kpes megktni. Nmelyik szrbettet elltjk, egy vdrteggel, ami megakadlyozza a penszedst s a baktriumok elszaporodst a felletkn. Ez a szrbett az inverteres s a nem inverteres klmaberendezsekben is megtallhat. Tiszttani langyos mosszeres vzzel lehet.

Pollenszr s baktriumszr: Taln ebbl van a legnagyobb vlasztk a gyrtk rszrl, tbbfle megolds ltezik a leveg mechanikus finom szrsre. Az alapszrbett igen sr szvevnyes anyagbl kszl, mert gy lehetsges a legnagyobb trolkapacitst elrni. Pldul hasonlatknt: ha a tdt felpt levegvel telt hlyagocskkat kitertennk, egy futballplya nagysg felletet kapnnk. A klmaberendezsben a pollen s baktriumszr hasonl mdon kis mrete ellenre nagy felleten kerl kapcsolatba a rajta tszvott levegvel. A vrusok, baktriumok s a pollenek megktshez hatstalantshoz a szrbettet klnbz vegyi anyagokkal itatjk be. A vegyi anyagok lehetnek termszetes vagy mestersges eredetek.

Plazmaszr: Egy elektrosztatikus elven mkd levegszr rendszer, ami nagy hatkonysggal tvoltja el a kisebb szennyezdseket a levegbl. A rajta keresztl raml levegt egy magasfeszltsg tren vezetik keresztl, ami egyfle polaritssal tlti fel a levegben lv port s szennyezanyagot. Majd a leveg egy ellenttes polarits rcson halad t, ami a benne lv feltlttt rszecskket maghoz vonzza. Ezzel a mdszerrel a plazmaszr legaprbb rszecskket gy a fst, baktriumok, vrusok, szagok stb. is kiszrhetk a levegbl. A plazmaszr vzzel tisztthat, de tisztts eltt ki kell kapcsolni a klmaberendezst.

Aktvszenes elektrosztatikus szr: Kett rszbl ll, az els rsze egy plazmaszr a msodik rsze aktvszn bevonat rcsbl, mely megkti a szagokat s veszlyes gzokat. Az aktvszn nagy trolkapacits anyag, kivl szag s gzmegkt tulajdonsggal rendelkezik. Ezt a tulajdonsgt kihasznlva semlegesthetek a nem kvnt szagok s illatok. Tiszttsa a plazmaszrnek vzzel lehetsges, de az aktvszn tiszttsrl nem nyilatkozik a gyrt. Az aktvszn lettartama nem meghatrozhat magban, egy id utn teltett vlik. Az aktvszn szemcsk nagy fajlagos fellettel rendelkeznek, fajlagos fellete 800 - 900 m2/g. A szennyezdsek megktdsekor az aktvszn felletn klnbz fizikai s fiziko-kmiai folyamatok zajlanak le. A szennyez anyagok a sznszemcsk bels repedsrendszerbe vndorolnak, majd a felleten megktdnek.

Krdse van?
 Webfabrika    Valid XHTML 1.0 Transitional